Watchguard Security nv


Laagstraat 24 8800 Roeselare
051 21 16 31 Klik om te bellen

Over Watchguard Security nv

Waarom is Watchguard Security nv de beste keuze voor jou?

Met reeds 24 jaar ervaring in elektronische beveiliging voor zowel particuliere woningen als de zakelijke markt is de missie van Watchguard Security niet gewijzigd, namelijk het aanbieden van hoog kwalitatieve totaaloplossingen voor alle beveiligingsproblemen voor binnen en buiten toepassingen gaande van inbraak- en branddetectie tot camerabewaking en toegangscontrole al dan niet gekoppeld met uw domotica of gebouwenbeheerssysteem.

Wij kunnen elke klant met raad en daad bijstaan vanaf de opbouw en beveiliging van uw werf tot wanneer hij effectief zijn pand betrekt of dit nu een woning of handelszaak betreft.

Omdat beveiliging voor iedereen anders is begint de reis bij Watchguard Security steeds met een persoonlijk gesprek met een van onze beveiligingsadviseurs om uw beveiligingsbehoeften, noden en mogelijkheden te bepalen. Inzake brandbeveiliging wordt dit steeds samen bekeken met een van onze twee BOSEC brandexperten. Om de kwaliteit van de werken en installaties te waarborgen worden al onze installaties uitgevoerd door eigen en permanent bijgeschoold personeel. Kortom doordacht beveiligd.

Foto's

Overzicht wagens

Watchguard Security nv in het kort

Diensten

Aanleg van beveiligingssystemen
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Brandbeveiliging
Camerabewaking
CCTV & Videofonie
Levering van beveiligingsapparatuur
Mistmachine
Toegangsautomatisering

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

Logo Watchguard Security nv

Watchguard Security nv

Watchguard Security nv


Laagstraat 24 8800 Roeselare
051 21 16 31 Klik om te bellen