Cobeco-Dierre Benelux


Gustaaf Papestraat 51 9300 Aalst
053 60 76 60 Klik om te bellen

Over Cobeco-Dierre Benelux

Ons bedrijf

Cobeco is een toonaangevend bedrijf gevestigd in Aalst dat gespecialiseerd is in de productie van inbraakwerende en brandwerende deuren. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van hoogwaardige productie en ontwikkeling van deuren die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

We hebben een uitgebreide selectie van inbraakwerende en brandwerende deuren, ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van een breed scala aan klanten. Het assortiment omvat onder meer deuren voor woningen, kantoren, openbare gebouwen en industriële faciliteiten. Het bedrijf biedt ook op maat gemaakte oplossingen voor klanten met specifieke eisen.

Waarom is Cobeco-Dierre Benelux de beste keuze voor u?

Cobeco is een klein familiebedrijf dat uitsluitend met eigen personeel werkt. U kan er op vertrouwen dat we steeds met passie en vakmanschap te werk gaan.

Bovendien gebruiken we alleen de beste materialen om deuren te produceren die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Ons assortiment inbraakwerende deuren omvat een breed scala aan opties, waaronder deuren met verschillende beveiligingsniveaus en functies. We bieden onder meer deuren met meervoudige vergrendeling, kogelwerende deuren, maar ook kelderdeuren en antipaniekdeuren behoren tot ons gamma. We bieden ook een inbraakwerende deur aan met verschillende brandwerende eigenschappen (dit zowel RF - EI 1 30 als EI 2 30).

Wat kan Cobeco-Dierre Benelux u bieden?

Als leverancier met een eigen plaatsingsdienst en bovendien ook een eigen dienst na verkoop, leveren én plaatsen wij deuren over de BENELUX.
Bij renovatie en/of vervanging van de bestaande deur, wordt de schade en randschade tot een minimin beperkt. Zo zorgen we ook steeds dat verfwerken of behangwerken niet opnieuw moeten gebeuren. Men ziet rondom de deur niet dat de deur vervangen is.

Wie gingen u voor?

Onze klanten zijn heel uiteenlopend. Zowel particulieren als grote aannemingsbedrijven behoren tot onze klantenportefeuille.

Foto's

Fire-Resista 30

Cobeco-Dierre Benelux in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Brandbeveiliging
Inbraakwerend glas

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

Logo Cobeco-Dierre Benelux

Cobeco-Dierre Benelux

Cobeco-Dierre Benelux


Gustaaf Papestraat 51 9300 Aalst
053 60 76 60 Klik om te bellen