Carat Security


Ichtegemstraat 106 8680 West Vlaanderen
051803506 Klik om te bellen

Over Carat Security


Homepage
Uw partner in bewaking & beveiliging
Carat Security is een jong & dynamisch bewakingsbedrijf dat begrippen als veiligheidsgarantie, bescherming, zekerheid en vertrouwen hoog in het vaandel draagt. In een wereld waar criminaliteit hoogtij viert, bieden wij u gepaste oplossingen op het gebied van bewaking en beveiliging! Bij Carat Security staan de wensen van de klant centraal. Wij luisteren eerst naar u als particulier, bedrijf of openbare instelling en maken een grondige en accurate analyse van uw situatie. Na deze analyse bekijken we de mogelijkheden zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw bedrijf, bezittingen of dierbaren.

Door een zeer strenge voorafgaande selectieprocedure worden enkel de beste bewakingsagenten aangeworven. Om up-to-date te blijven met de laatste nieuwe vormen van criminaliteit, scholen we onze securityagenten regelmatig bij zodat zij weten hoe ze moeten reageren in specifieke situaties. Elke situatie is anders! Wij zorgen er voor dat wij de juiste persoon op de juiste plaats inschakelen!

Carat security is een bewakingsonderneming die vergund is bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken onder het volgende officiële nummer: Verg .Fod .Binn .Zaken. 16.1172.03.

U kan op ons rekenen voor volgende opdrachten:
Industriële bewaking, havenbewaking, mobiele bewaking, interventie na alarm, hondenpatrouille, diplomatieke instellingen, persoonscontrole (retail, winkelinspecteur, vaststelling materiële feiten, sportmanifestaties), brandwachten, VIP Protection, bodyguarding, ...

Carat Security in het kort

Diensten

Aanleg van beveiligingssystemen
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingsapparatuur
Levering van beveiligingspersoneel
Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

Carat Security


Ichtegemstraat 106 8680 West Vlaanderen
051803506 Klik om te bellen